В мислите ми-само ти!
В сънищата ми-само ти!
В прегръдката ми-само ти!
В сърцето ми-само ти!
В миналото ми-само ти!
В настоящето ми- само ти!
В бъдещето ми-само ти!
В живота ми-само ти!
И след смъртта ми-само ти!
Завинаги-само ти!
© Ангел Тодоров Все права защищены