Nov 17, 2014, 6:03 PM

Само ти 

  Poetry » Love
504 2 0

В мислите ми-само ти!

В сънищата ми-само ти!

В прегръдката ми-само ти!

В сърцето ми-само ти!

В миналото ми-само ти!

В настоящето ми- само ти!

В бъдещето ми-само ти!

В живота ми-само ти!

И след смъртта ми-само ти!

Завинаги-само ти!

© Ангел Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??