17.11.2014 г., 18:03 ч.

Само ти 

  Поезия » Любовна
521 2 0

В мислите ми-само ти!

В сънищата ми-само ти!

В прегръдката ми-само ти!

В сърцето ми-само ти!

В миналото ми-само ти!

В настоящето ми- само ти!

В бъдещето ми-само ти!

В живота ми-само ти!

И след смъртта ми-само ти!

Завинаги-само ти!

© Ангел Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??