Достатъчно ли е да го кажа
в полунощ или посред ден
и с вярна обич да ти докажа,
че си най-прекрасна за мен.
И сме себе си, дори в повече.
Ти си пламък, а аз съм метал.
Чувствам се милиардер вече,
вкуса на устните ти познал.
Нямам свой вестник любим,
само ти си моята нежна вест.
Но в любовта съм велик джин,
с успех ще издържа всеки тест.
За нас ще създавам планети,
на живота съм явен господар.
Сърцата ни винаги ще светят,
на истинското чувство съм цар.
© Васил Георгиев Все права защищены