30 янв. 2007 г., 19:34

Само ти събуждаш моите страсти 

  Поэзия
841 0 2

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Тялото ми за твоите ласки жадува,
всяка моя мисъл и порив на тебе робува.
Само ти да събудиш моите страсти умееш
и душата и тялото ми само ти владееш.

Искам отново в мрака да ме заведеш
и всички мои дрехи ти да съблечеш.
С пръсти да разрошиш косите ми
и с нежност да потъваш в очите ми.

С устни да обходиш тялото ми зажадняло,
за твоя допир и милувки то е закопняло.
Докосвай ме... аз съм в твойта власт...
нека всичко да забравим в тоя час...

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??