Jan 30, 2007, 7:34 PM

Само ти събуждаш моите страсти 

  Poetry
899 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Тялото ми за твоите ласки жадува,
всяка моя мисъл и порив на тебе робува.
Само ти да събудиш моите страсти умееш
и душата и тялото ми само ти владееш.

Искам отново в мрака да ме заведеш
и всички мои дрехи ти да съблечеш.
С пръсти да разрошиш косите ми
и с нежност да потъваш в очите ми.

С устни да обходиш тялото ми зажадняло,
за твоя допир и милувки то е закопняло.
Докосвай ме... аз съм в твойта власт...
нека всичко да забравим в тоя час...

© Насето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??