28 окт. 2010 г., 20:14

Само веднъж 

  Поэзия » Любовная
980 0 1

http://www.youtube.com/watch?v=m8zksSKb9Zg

Знаеш ли колко по-различно е?
И някак си не може и да спре.
Преди се молех за обичане,
не знаейки, че моля се за теб,
не знаейки, че няма свършване,
че са отпечатъци, клейма,
за които света бих преобръщала,
само за да ги нося, да продължа.
Не знаех... Днес знам всичко
и вече вярвам на онези,
които казват, че само веднъж се обича.
Друг през тези пътеки вече няма да влезе.
И ако вече никога не те докосна,
ако за този живот беше само това,
през всичко, през всички в мен ще те нося
и ще търся да се преродя.

28.10.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво Поздравления, имаш талант
Предложения
: ??:??