16 дек. 2007 г., 12:27

Само вятърът е буден 

  Поэзия » Любовная
735 0 28
Само вятърът е буден -
той понася ме към теб.
Сякаш станало е чудо -
виждам твоето лице.
Тук, при тебе съм. Унесен
спиш и, странно озарен,
се усмихваш във съня си...

Може би сънуваш мен...


© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??