Dec 16, 2007, 12:27 PM

Само вятърът е буден 

  Poetry » Love
734 0 28
Само вятърът е буден -
той понася ме към теб.
Сякаш станало е чудо -
виждам твоето лице.
Тук, при тебе съм. Унесен
спиш и, странно озарен,
се усмихваш във съня си...

Може би сънуваш мен...


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??