8 мар. 2013 г., 08:15

Само за жени 

  Поэзия
874 0 17

Че не сме си много китка за мирисане

и че не във всяка почва можем да виреем,

то е ясно!

Затова пък сме орисани

на живота сладостта във вените да влеем!

 

Че скàлата ни на търпимост няма граници

и че на болка носим, но кипнем ли, горкò ти,

то е видно! 

Затова пък сме богоизбраници

за онзи, под чиито пръсти ставаме на ноти!

 

Че на визия до Памела не го докарваме

и че времето по свое усмотрение ни вае,

то се подразбира! 

Затова пък няма равна

жената, която мъжкото сърце посочи: "Тя е"!

 

 

      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

 

© Таня Донова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??