Че не сме си много китка за мирисане
и че не във всяка почва можем да виреем,
то е ясно!
Затова пък сме орисани
на живота сладостта във вените да влеем!
Че скàлата ни на търпимост няма граници
и че на болка носим, но кипнем ли, горкò ти,
то е видно!
Затова пък сме богоизбраници
за онзи, под чиито пръсти ставаме на ноти!
Че на визия до Памела не го докарваме
и че времето по свое усмотрение ни вае,
то се подразбира!
Затова пък няма равна
жената, която мъжкото сърце посочи: "Тя е"!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!
© Таня Донова All rights reserved.
и че на болка носим, но кипнем ли, горкò ти,
то е видно! ... Страхотно закачливо!Поздрав!