22 июл. 2009 г., 22:01

Самодива... 

  Поэзия » Любовная
917 0 42

 

                                                Нощем
                    в съня ти -
                    по тиха трева,
                    твоите стъпки
                    стаила,
                    босонога
                    към тебе вървя,
                    бяло конче
                    кротко ме следва.
                    

                    С роба,
                    съшита
                    от бели сълзи,
                    с коси от ручей
                    ромолещ,
                    самодива
                    с очи... езера,
                    от които
                    кошути отпиват.

                    А ти...
                    отново
                    в тихата вечност
                    мигове звездни
                    бленуваш,
                    в очакване
                    мене да зърнеш,
                    завинаги
                    само мой да бъдеш...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=R48XNV5Dad0&feature=related

 

              МУЗИКА... Hope has a place ENYA

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??