От блясъка на своето его -
залъган от собствен екстаз...!?
Повярвал че може да литне
по-високо дори от Икар.
Вдигнал високо главата!?
Забравил е вяра и чест...?
Захвърлил любов човешка,
от гордост лъжовна, себична -
безлична, покварена, странна!?
Зачеркнал семейство дори.
Но в този екстаз нечовечен,
и в тази неравна борба...!?
Останал самотен, нещастен -
изгубил дори личността.
© Ангел Все права защищены