18 окт. 2008 г., 19:15

Самота 

  Поэзия » Любовная
671 0 5
Самота


Прибързах. Споделих и сгреших...
Думи изрекох. Надежда таих...
Вярвах, копнях и блян сътворих.
Сега съжалявам, че се доверих.

Искам да забравя, а не мога - боли.
Мрак ме обзема - тъмнина...
Какво да направя... тъга...
Стон... сълза след сълза... самота...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??