Oct 18, 2008, 7:15 PM

Самота 

  Poetry » Love
678 0 5
Самота


Прибързах. Споделих и сгреших...
Думи изрекох. Надежда таих...
Вярвах, копнях и блян сътворих.
Сега съжалявам, че се доверих.

Искам да забравя, а не мога - боли.
Мрак ме обзема - тъмнина...
Какво да направя... тъга...
Стон... сълза след сълза... самота...

© Виолета Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??