8 янв. 2008 г., 09:46

Самота 

  Поэзия » Другая
782 0 2

Като празна кана;

като пресъхнал кладенец -

пустиня без капчица дъжд.

Аз умирам от жажда,

ала моето име проклето -

НАДЕЖДА -

пак ме възражда.

 

14.06.2005

© Надя Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??