Jan 8, 2008, 9:46 AM

Самота 

  Poetry » Other
781 0 2

Като празна кана;

като пресъхнал кладенец -

пустиня без капчица дъжд.

Аз умирам от жажда,

ала моето име проклето -

НАДЕЖДА -

пак ме възражда.

 

14.06.2005

© Надя Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??