Дъжд...
Студ...
Мрак!
Това ли е, което чувстваш?
Това ли е, което властва в твоята душа?!
Огледай се, не ме ли виждаш?
Подавам ти ръка, но ти изчезваш в сянката на самотата...
Но аз съм тук! А ти къде си?!
Сънувам те, че си до мен, че галя нежните ти длани,
а ти далече си...
Не си отивай!
Страх ме е!
Не искам да те загубя,
а всъщност... имах ли те аз тогава?
Мой ли си сега?
Събудих се, а теб те няма!
Дойде денят:
слънчев,
топъл,
облян във светлина,
но ти не си до мен!
Защо ми е денят тогава,
когато е по-мрачен от нощта?!
© Лили Все права защищены