19 нояб. 2010 г., 14:13

Самотен дъжд 

  Поэзия » Любовная
763 0 4

Дъждовна вечер...

Аз сама...

със сълзи в очите,

търся теб и любовта!

 

Студено е! Минават хора,

бързат някъде натам...

аз питам се, дали и ти сега си сам?...

Дали и ти изпитваш болка като мен,

дали ще можеш да се върнеш някой ден?... 


Дъждът вали...

Измъчва ме до смърт!

Обичам те! Дали ще мога да намеря път?...


Душата ми в спомени погубена гори!

Сърцето с всеки удар пита:

Къде си ти?... Къде си ти?...


© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??