30 авг. 2022 г., 07:22

Самотен стих 

  Поэзия » Любовная
179 0 0

Тъмни облаци слънцето скриха.                                     

Но не вали.                                                                     

Тревата зелена повехна и неокосена стои.                                                                                                                       

Голи дървета.                                                                             

А под тях покривка от бледожълти цветя.                                                                                                                           

Лъч светлина, щом срещна очите твои.             

Напразни надежди – за живот неживян.

© Stanil Markov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??