30.08.2022 г., 7:22 ч.

Самотен стих 

  Поезия » Любовна
178 0 0

Тъмни облаци слънцето скриха.                                     

Но не вали.                                                                     

Тревата зелена повехна и неокосена стои.                                                                                                                       

Голи дървета.                                                                             

А под тях покривка от бледожълти цветя.                                                                                                                           

Лъч светлина, щом срещна очите твои.             

Напразни надежди – за живот неживян.

© Stanil Markov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??