18 дек. 2007 г., 09:26

Самотно... 

  Поэзия » Философская
1064 0 14
 

Самотно цвете във полето...

Самотни езерни вълни.

Самотен остров във морето...

Самотни влюбени очи.

 

Самотен вълк върви в гората...

Самотно житено зрънце.

Самотна риба във водата...

Самотно слънцето пече.

© Евето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??