18.12.2007 г., 9:26 ч.

Самотно... 

  Поезия » Философска
1058 0 14
 

Самотно цвете във полето...

Самотни езерни вълни.

Самотен остров във морето...

Самотни влюбени очи.

 

Самотен вълк върви в гората...

Самотно житено зрънце.

Самотна риба във водата...

Самотно слънцето пече.

© Евето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??