23 дек. 2007 г., 13:36

Самотно танго 

  Поэзия » Любовная
968 0 4
И ето, пак вървя напред.
Животът ми - едно танго -
две напред, една назад,
сама във кръг въртя се аз.

И сменям музиката,
друг танц почвам,
но пак сама,
сама, с мечта.

Като моряк във буря черна...
за мене ти беше фар,
даряващ ми надежда,
сега - сама...

Но животът продължава,
дори сама,
с мечта и...
С танго за мен...

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??