Самоубийство
Неусетно пропилях живота свой!
Не започнах и не свърших нищо смислено!
Все се смях и гълтах гной,
веселях се като дяволче ухилено!
Уви, накрая нищо не постигнах!
Излязох извратен идиот!
Дори когато нощем се дрогирах,
усещах, че богат съм без имот!
Невзряща буболечка без приятел,
ревящ титан, безмозъчен фантом!
Ръждясал, скърцащ ветропоказател,
безкрак пират, напил се с ром!
Бръкнах с два пирона във контакта
и усетих на смъртта злорада такта.
Здраво се раздрусах и настръхнах,
олюлях се и завинаги посърнах!
Лека ми пръст!
© Калин Кръстев Все права защищены