16 апр. 2010 г., 22:27

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
581 0 3

Спря за миг. Погледна ме. Изрече

"Сбогом!"... и просторът се смали!

 

Тръгваш си сама и надалече –

друг в дома си да те приюти!

 

Но върви, аз няма да те моля.

Няма да те спирам – вече знам:

 

песните нуждаят се от полет,

грешните – от свят молитвен храм!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??