Apr 16, 2010, 10:27 PM

Сбогом 

  Poetry » Love
583 0 3

Спря за миг. Погледна ме. Изрече

"Сбогом!"... и просторът се смали!

 

Тръгваш си сама и надалече –

друг в дома си да те приюти!

 

Но върви, аз няма да те моля.

Няма да те спирам – вече знам:

 

песните нуждаят се от полет,

грешните – от свят молитвен храм!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??