16 дек. 2014 г., 21:20

Сбогом 

  Поэзия » Любовная
565 0 1

Обичах те, и раните от теб,

не вярвам скоро да зараснат.

Ще дойде пролет, но цветя,

в душата няма да пораснат.

 

Ще се наметна със тъга,

ще се изкъпя във сълзите,

и само спомена за теб,

се блъска като сляпа птица.

 

Ще падне мрак, ще стане тихо…

Ще грейнат хиляди звезди…

Но сляп и глух ще съм за всичко,

ще парят само две сълзи.

© Красимир Тенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??