Трудно е да кажа „Сбогом“,
когато Любовта сърцето ми изпълва.
За Нея цялото ми същество копнее,
а празнината нищо не запълва.
Трудно е да кажа „Сбогом“,
когато болката отвътре ме изгаря,
тъмнината тихичко пълзи,
а в гърлото напират купища сълзи.
Трудно е да кажа „Сбогом“,
когато виждам само Нея,
усещам нейните ръце,
целувам ангелското и лице.
Трудно е да кажа „Сбогом“,
когато виждам самотата.
Към мен пристъпва бавно
и носи ми подарък сивотата.
Трудно е да кажа „Сбогом“,
когато знам, че това е ТЯ!
София
29.04.2016 г.
© Владимир Владимирович Все права защищены