May 3, 2016, 9:59 PM

Сбогом 

  Poetry » Love
673 0 11

Трудно е да кажа „Сбогом“,

когато Любовта сърцето ми изпълва.

За Нея цялото ми същество копнее,

а празнината нищо не запълва.

 

Трудно е да кажа „Сбогом“,

когато болката отвътре ме изгаря,

тъмнината тихичко пълзи,

а в гърлото напират купища сълзи.

 

Трудно е да кажа „Сбогом“,

когато виждам само Нея,

усещам нейните ръце,

целувам ангелското и лице.

 

Трудно е да кажа „Сбогом“,

когато виждам самотата.

Към мен пристъпва бавно

и носи ми подарък сивотата.

 

Трудно е да кажа „Сбогом“,

когато знам, че това е ТЯ!

 

София

29.04.2016 г.

 

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??