Колко много лъжа има, Господи...
Колко прелюдии ненужни.
Грабят от твойта душа
с безсмислени думи.
Колко грабители търсят изгода...
с лъжи залисват Света
Обещания, кучета яли.
Изгода ,мечтите Народни крадат.
Камбани,Боже прости...
Живота безмилостен
душата кърви...сълзи.
Сбогом, смърт, самота.
© Ангел Все права защищены