9 сент. 2005 г., 01:45

Сбогом 

  Поэзия
934 0 0
Стига съм се мъчила напразно!
Стига съм те мислила със страст!
Времето жестоко ме наказа
за това че бях под твойта власт.
Всеки път към тебе извървях
и летях със тебе надалече,
но във камък спънах се и спрях
и подрязани крилата ми са вече.
Стига! На играта идва край!
Днес, събрала сили ще си тръгна.
И не ще ме имаш вече, знай,
любовта към тебе ще изтръгна!
Сбогом ще си кажем вече ясно,
без дори с това да се раним,
а неизживените си страсти
с друг на този свят ще споделим!

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??