19 июн. 2008 г., 16:48

Сбогом 

  Поэзия
589 0 10
Смълчаха се последните ни думи.
Разляха се по сребристата луна.
И от звездите влюбен дъжд заплака
над осиротелите ни от обида, дъхави поля.
Със капките се стичат греховете ни за сбогом.
Със гръм изплакваме и последния си зов.
В небето с полета на птица се прощава
една любов, била за двама всичко в тоз живот.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??