|Сбогом, моя голяма любов..|
Нещо неизречено
на глас
застана плътно между нас.
За мене ти не бе готов.
Не ти достигна мъничко любов.
Тишината
плавно заглуши ни.
И не усетих
кога всичко се срина.
Сбогом, моя голяма любов,
неусетно и ти си замина..
Любовта ти бе притча,
която научих наизуст.
Днес е проклятие
и сричам те..
с гнус.
От думите твои,
изстреляни на глас.
И демоните, които лягат между нас.
Днес ще се събудиш ли щастлив..
ако осъзнаеш,
че ме губиш
и грешиш.
[Сбогом, моя
голяма любов!
Да ме обичаш
не беше готов.
Прощавам ти.
Просто тръгни!
Не гледай нито мен,
нито моите сълзи.
И ако шепот чуеш
отново в нощта,
или глас като моя,
викащ "ела"..
Стани и тръгни си,
недей да стоиш!
"Върви си!" ти казвам,
но мисля "Остани!"]p0
© P0etesata Все права защищены
Иначе ми хареса, поздравления!