Съсипах живота на човека, когото обичам
Бог вдигна ръце от мен
Обещанието ще си изпълня, в това се вричам
Грехове повече не искам да върша, гаден демон
Опропастих се с този разврат
Мразя живота си, защото е ад
Задържах се твърде дълго на този свят,
Ала сега ще настъпи поврат
Всичко е против мен
И не ще понеса още един такъв ден
Няма друг, когото така силно да обичам,
Ала не искам повече лъжи да изричам
Господи, прости ми за греховете, които извърших
И делото си на този свят приключих.
© Силвия Герджикова Все права защищены
Вече гледам напред и се моля, нищо да не се повтаря.