1.06.2008 г., 15:24 ч.

Сбогом завинаги 

  Поезия » Друга
592 0 2
 

Съсипах живота на човека, когото обичам

Бог вдигна ръце от мен

Обещанието ще си изпълня, в това се вричам

Грехове повече не искам да върша, гаден демон

Опропастих се с този разврат

Мразя живота си, защото е ад

Задържах се твърде дълго на този свят,

Ала сега ще настъпи поврат

Всичко е против мен

И не ще понеса още един такъв ден

Няма друг, когото така силно да обичам,

Ала не искам повече лъжи да изричам

Господи, прости ми за греховете, които извърших

И делото си на този свят приключих.

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??