10 мая 2008 г., 10:22

Сбогуване 

  Поэзия
1306 0 7

 Да си играеш със сълзи,
 толкова ли, демоне, обичаш,
 че разплакваш винаги души,
  мислейки се за всесилен?
 
  А ти си просто жалка твар,
  една приумица на суетата,
  царувай сам, потънал във печал,
  с прокажена корона на главата.

 Сбогувам се със теб, но без тъга,
 щастлива съм безкрайнно на раздяла,
 защото днес разбрах, че на света
 е жива още вярата във хората.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??