3 окт. 2008 г., 10:36

Сбогуване 

  Поэзия » Любовная
691 0 9
Обичам да съм с теб,
когато ме ревнуваш...
обичам да съм с теб,
когато ме целуваш...
обичам да те обичам
още повече,
когато се сбогувам!...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??