Oct 3, 2008, 10:36 AM

Сбогуване 

  Poetry » Love
696 0 9
Обичам да съм с теб,
когато ме ревнуваш...
обичам да съм с теб,
когато ме целуваш...
обичам да те обичам
още повече,
когато се сбогувам!...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??