9 нояб. 2017 г., 17:07

Сбъдната мечта 

  Поэзия » Свободный стих
547 0 0

Следвай своята мечта

и живей ти за мига.

 

Тя дава смисъл в живота

и изпълва те с охота.

 

С щастие пленява сетива 

и покорява твоя душа.

 

Светли мисли заражда в сърцето

и пробужда у теб детето.

 

И като облак летиш в небеса

събуден от слънчев лъч светлина.

 

Така тя съхранява същността

и така във вечността.

 

Ивелина Стойова 

© Ивелина Стойова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??