Следвай своята мечта
и живей ти за мига.
Тя дава смисъл в живота
и изпълва те с охота.
С щастие пленява сетива
и покорява твоя душа.
Светли мисли заражда в сърцето
и пробужда у теб детето.
И като облак летиш в небеса
събуден от слънчев лъч светлина.
Така тя съхранява същността
и така във вечността.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова All rights reserved.