19 февр. 2013 г., 09:03  

Сбъднати светове 

  Поэзия » Любовная
758 0 11

 

 

Днес не искам спомен да тревожи

нито моя разум, ни кръвта.

Нося обич - крехка, невъзможна.

Спирам се пред твоята врата.

 

Искам да се втурнем,  да догоним

всички полудели ветрове.

После нека да останат в спомен

сбъднатите наши светове.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??