Feb 19, 2013, 9:03 AM  

Сбъднати светове 

  Poetry » Love
759 0 11

 

 

Днес не искам спомен да тревожи

нито моя разум, ни кръвта.

Нося обич - крехка, невъзможна.

Спирам се пред твоята врата.

 

Искам да се втурнем,  да догоним

всички полудели ветрове.

После нека да останат в спомен

сбъднатите наши светове.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??