23 окт. 2015 г., 10:14

Сбъркан свят 

  Поэзия » Другая
663 2 6

Що за реалност?

Кралят е бос,

слугата с корона,

а мъдрецът е прост.

Здравият - болен,

непознатият - брат,

злодеят - свободен,

клошарят - богат.

 

Що за реалност?

Красотата е крива,

с фалшивата вярност

мозък промива.

Е.И.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??