23.10.2015 г., 10:14 ч.

Сбъркан свят 

  Поезия » Друга
657 2 6

Що за реалност?

Кралят е бос,

слугата с корона,

а мъдрецът е прост.

Здравият - болен,

непознатият - брат,

злодеят - свободен,

клошарят - богат.

 

Що за реалност?

Красотата е крива,

с фалшивата вярност

мозък промива.

Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??