С Б Ъ Р К А Н А Т А Д Е Ф И Н И Ц И Я
Затворена система
с Ка Пе Де сто не е гатанка,
без никакво съмнение
става въпрос за Вечния Двигател.
"Да,ама не!"
Чувам Петко Бочаров,
с подобен ордьовър не ще,
да се излага и Ути Бъчваров.
За Енергията Вечна не може,така да се съди!
Тя никога не била е овца
и никога няма да бъде,
Която в кошарата да затваря овчар.
Два примера ще ви дам,
за това,което говоря,
фундаментално ще се обоснова
и ще изчезне меракът за спорене.
Колко тежи човек в бъчва,
задънена от двете страни,
а колко Гравитацията ще го измъчва,
ако вънка от нея стои?
Във вторият пример за затворената система
ще затворим във същата бъчва вода
и виждаме,че преграда пак не е по нашата тема,
ако доста под нулата падне студа.
Значи,Енергията не може,да се затвори
никъде по никакъв начин,
освен в глупави човешки аудитории,
за които законите нищо не значат.
Така още от време Оно,
пътува ни обществото,
за Лъвовете няма закон,
важи той само за коне и кокошки.
В Космоса не съществуват
Затворени Енергийни Системи!
Ако в Грешна Реалност Битуваме,
Напред няма как Да Поемем.
12.09.2023г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены