15.09.2023 г., 6:35 ч.

Сбърканата дефиниция 

  Поезия » Свободен стих
375 0 0

 

С Б Ъ Р К А Н А Т А   Д Е Ф И Н И Ц И Я

 

Затворена система 

с Ка Пе Де сто не е гатанка,

без никакво съмнение

става въпрос за Вечния Двигател.

 

"Да,ама не!"

Чувам Петко Бочаров,

с подобен ордьовър не ще,

да се излага и Ути Бъчваров.

 

За Енергията Вечна не може,така да се съди!

Тя никога не била е овца

и никога няма да бъде,

Която в кошарата да затваря овчар.

 

Два примера ще ви дам,

за това,което говоря,

фундаментално ще се обоснова

и ще изчезне меракът за спорене.

 

Колко тежи човек в бъчва,

задънена от двете страни,

а колко Гравитацията ще го измъчва,

ако вънка от нея стои?

 

Във вторият пример за затворената система

ще затворим във същата бъчва вода

и виждаме,че преграда пак не е по нашата тема,

ако доста под нулата падне студа.

 

Значи,Енергията не може,да се затвори

никъде по никакъв начин,

освен в глупави човешки аудитории,

за които законите нищо не значат. 

 

Така още от време Оно,

пътува ни обществото,

за Лъвовете няма закон,

важи той само за коне и кокошки.

 

В Космоса не съществуват

Затворени Енергийни Системи!

Ако в Грешна Реалност Битуваме,

Напред няма как Да Поемем.

 

12.09.2023г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??