26 июн. 2011 г., 21:48

Себе си празнувам 

  Поэзия » Любовная
1721 0 33

(посветено)

 

Не си ми цел, не си ми връх -

сама не бих могла да те изкачвам.

Ти смисъл си – единствен дъх

към билото за сетното причастие.

 

Почти си липса. Почти те свиквам...

По „празниците” себе си празнувам.

От всяка липса въжета сплитам,

а ти разплиташ сам. И ме сънуваш.

 

Но тази липса не би ме е спряла

света ни да изпълвам с благослов.

Живея днес. Почти съм цяла...

Щом всеки миг и смисъл е любов!

 

 

26.06.2011

Julie

 

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??