4 июн. 2008 г., 09:20

Сецесион на любовта 

  Поэзия » Другая
648 0 13

във всеки зов

вербален

изгубен в недоспиване

и сладост

зараждат се стремително

дистанции

и дълъг е мигът

на въздържанието

окъпано

студено

безпощадно

в разлистените звуци

на съмнението

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??