Jun 4, 2008, 9:20 AM

Сецесион на любовта 

  Poetry » Other
642 0 13

във всеки зов

вербален

изгубен в недоспиване

и сладост

зараждат се стремително

дистанции

и дълъг е мигът

на въздържанието

окъпано

студено

безпощадно

в разлистените звуци

на съмнението

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??